DESPRE NOI

Specializati in productia de produse din cauciuc


Companie specializata pe produse industriale din cauciuc: covoare, garnituri, mansoane din cauciuc, benzi transportoare, role metalice, presa pentru vulcanizat.


SUNTEM SPECIALISTI


Cateva cuvinte despre munca noastra


Suntem o companie cu o vasta experienta in industria produselor industriale din cauciuc. Cu ani de zile de expertiza, ne-am dezvoltat intr-un lider de incredere in furnizarea de solutii de inalta calitate pentru clientii nostri.


  • Experienta
  • Calitate superioara
  • Personalizare
  • Tehnologie de varf
  • Echipa specializata
  • Relatii de incredere
  • Gama diversificata de produse


Produsele industriale din cauciuc sunt obiecte sau componente fabricate din diverse tipuri de cauciuc pentru a fi utilizate in diferite industrii.

 

RoleMetalice.ro, liderul in furnizarea de produse industriale din cauciuc


Suntem o companie specializata in productia si distributia unei game variate de produse din cauciuc, concepute pentru a satisface nevoile industriale din diverse domenii.

Misiunea noastra este de a oferi solutii inovatoare si de inalta calitate, care sa ajute clientii nostri sa isi maximizeze eficienta si performanta in procesele lor industriale. Cu o experienta vasta in domeniul produselor industriale, ne straduim sa fim partenerul de incredere pentru clientii nostri, oferindu-le produse de inalta calitate, personalizate si adaptate nevoilor lor specifice.

Portofoliul nostru de produse cuprinde o gama larga de articole din cauciuc, inclusiv covoare industriale, garnituri, mansoane din cauciuc, benzi transportoare, role metalice si prese pentru vulcanizat. Fiecare produs este fabricat cu atentie la detalii, utilizand materiale de cea mai buna calitate si tehnologii de productie avansate. Echipa noastra de specialisti in domeniu lucreaza in permanenta pentru a dezvolta solutii inovatoare si a raspunde cerintelor si specificatiilor fiecarui client in parte.

Va invitam sa explorati gama noastra de produse industriale din cauciuc pe site-ul nostru si sa ne contactati pentru orice informatie suplimentara sau solicitari. Suntem aici pentru a va oferi solutiile de care aveti nevoie si pentru a va sustine in atingerea obiectivelor dumneavoastra industriale.


25+

Ani vechime

1000+

Clienti multumiti

100%

Feedback pozitiv

1

Locul 1 in domeniu


TEHNOLOGIE DE VARF


Performanta si durabilitate superioara


La rolemetalice.ro, ne concentram pe productia de produse industriale din cauciuc si ne angajam sa ramanem in pas cu cele mai recente tehnologii si inovatii din industrie. Ne straduim sa utilizam echipamente si procese avansate pentru a asigura performanta si durabilitate superioare pentru produsele noastre.

Folosim tehnologie de matritare avansata pentru a obtine forme si dimensiuni precise ale produselor noastre din cauciuc. Acest lucru asigura o calitate ridicata si o consistenta excelenta in productie.

Pentru procesul de vulcanizare, utilizam prese hidraulice moderne, care ne permit sa obtinem o aderenta excelenta intre straturile de cauciuc si sa obtinem produse finale extrem de rezistente.

Suntem in permanenta in cautarea de noi materiale compozite, care combina cauciucul cu alte materiale, pentru a obtine proprietati superioare. De exemplu, combinam cauciucul cu fibra de sticla sau fibra de carbon pentru a obtine produse cu rezistenta sporita la tractiune si durabile.

Investim in tehnologii avansate de testare si control de calitate pentru a ne asigura ca produsele noastre indeplinesc cele mai inalte standarde. Echipamentele noastre moderne de testare ne permit sa efectuam teste de rezistenta, analize spectroscopice, masuratori de duritate si multe altele.

In procesele noastre de productie, implementam solutii de automatizare si roboti pentru a creste eficienta si precizia. Astfel, reusim sa manipulam si sa asamblam piesele folosind roboti, reducand erorile umane si timpul de productie.

Acestea sunt doar cateva exemple ale tehnologiilor de varf pe care le utilizam pentru a produce produse industriale din cauciuc de inalta calitate. Continuam sa ne concentram si sa investim in aceste inovatii, astfel incat sa putem oferi produse cu performanta si durabilitate remarcabile in industrie.

CONTACTEAZA-NE


rolemetalice.ro

+40 744 768 117

Pasul 1

Trimite-ne un e-mail!

Scrieti un e-mail concis pentru a comunica direct cu reprezentantii rolemetalice.ro

Pasul 2

Contacteaza-ne telefonic!

Sunati pentru a comunica direct cu reprezentantii rolemetalice.ro