SERVICIILE NOASTRE

Ce putem face pentru
nevoile afacerii dvs.?


Oferim o gama larga de produse industriale din cauciuc, inclusiv covoare, garnituri, mansoane din cauciuc, benzi transportoare, role metalice si prese pentru vulcanizat. Indiferent de cerintele dvs., suntem aici pentru a va furniza solutii complete.

Fabricarea si vanzarea de role metalice


Bun venit pe rolemetalice.ro, site-ul companiei noastre specializate in productia si comercializarea de role metalice, parte integranta a gamei noastre variate de produse industriale din cauciuc. In calitate de lider de piata in domeniul materialelor industriale, ne concentram pe furnizarea solutiilor optime pentru nevoile tale specifice.

Solutia ideala pentru industria ta


CITESTE MAI MULT

Instalare si mentenanta a benzilor transportoare


La rolemetalice.ro, ne mandrim cu o echipa de specialisti cu experienta in instalarea si mentenanta benzilor transportoare. Cu ani de expertiza in domeniu, suntem pregatiti sa gestionam proiecte de orice dimensiune si complexitate. Indiferent daca ai nevoie de instalarea unei benzi transportoare noi sau de intretinerea celei existente, suntem aici pentru a-ti oferi servicii profesionale si de inalta calitate.

Servicii profesionale pentru eficienta maxima


CITESTE MAI MULT

Reparatii si intretinere a benzilor transportoare


La rolemetalice.ro, avem o echipa de specialisti cu experienta in reparatii si intretinere a benzilor transportoare. Cu ani de expertiza in domeniu, suntem pregatiti sa gestionam orice tip de defectiune sau problema intalnita in functionarea benzilor transportoare. Echipa noastra este formata din tehnicieni calificati si bine pregatiti, cu abilitati solide in diagnosticarea si remedierea eficienta a avariilor.

Servicii profesionale pentru functionare optima


CITESTE MAI MULT

Consultanta si solutii tehnice


Fiecare industrie si fiecare aplicatie are cerinte unice. De aceea, oferim servicii de consultanta personalizata, adaptate nevoilor tale specifice. Echipa noastra de consultanti tehnici lucreaza indeaproape cu tine pentru a intelege obiectivele tale, cerintele operationale si restrictiile tehnice. Bazandu-ne pe cunostintele noastre solide si pe experienta vasta, iti oferim solutii si recomandari eficiente, astfel incat sa poti lua decizii informate si sa obtii rezultatele dorite.

Partenerul tau de incredere pentru succesul industrial


CITESTE MAI MULT

Cauciucare tamburi metalici


Echipa noastra de specialisti in cauciucare tamburi metalici este bine pregatita si experimentata in acest domeniu. Fie ca ai nevoie de cauciucare pentru tamburi noi sau de recauciucare pentru tamburi existente, suntem aici pentru a oferi servicii profesionale si de inalta calitate. Folosim tehnici si echipamente de ultima generatie pentru a asigura o aderenta excelenta a cauciucului la tamburul metalic, garantand astfel o functionare sigura si eficienta a echipamentelor tale.

Servicii profesionale pentru durabilitate si performanta


CITESTE MAI MULT

Vulcanizare benzi transportoare


Echipa noastra de tehnicieni specializati in vulcanizare benzi transportoare are experienta si cunostinte solide in acest domeniu. Fie ca ai nevoie de reparatii sau de legarea unei noi benzi transportoare, suntem aici pentru a oferi servicii profesionale si de inalta calitate. Folosim echipamente de vulcanizare de ultima generatie si tehnici eficiente pentru a obtine o legatura solida si durabila intre segmentele benzii transportoare. Asadar, poti conta pe noi pentru a-ti asigura un sistem de transport eficient si sigur pentru operatiunile tale industriale.

Servicii profesionale pentru durabilitate si siguranta


CITESTE MAI MULT

Produse industriale din cauciuc de calitate superioara si servicii personalizate pentru nevoile afacerii tale


Suntem gata sa va sustinem in furnizarea de solutii complete si de inalta calitate in domeniul produselor industriale din cauciuc.

01

Lucram cu calitate superioara

Ne dedicam furnizarii de produse industriale din cauciuc de cea mai inalta calitate. Folosim materiale premium si tehnologii avansate pentru a asigura durabilitate si performanta excelenta. Fie ca este vorba de covoare, garnituri, mansoane din cauciuc, benzi transportoare, role metalice sau prese pentru vulcanizat, punem accent pe calitate in fiecare etapa a procesului nostru de productie.

02

Excelam in servicii si consultanta

Nu oferim doar produse de inalta calitate, ci si servicii si consultanta profesionale. Echipa noastra de experti tehnici are cunostinte si experienta extinse in domeniul industrial. Suntem gata sa va oferim asistenta si sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti cele mai bune solutii pentru nevoile afacerii dvs. De la selectia produselor potrivite la oferirea de solutii tehnice personalizate, ne straduim sa excelam in fiecare interactiune cu clientii nostri.

03

Satisfacerea cerintelor specifice

Intelegem ca fiecare afacere are cerinte unice. De aceea, suntem flexibili si adaptati solutiile noastre pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs. Fie ca aveti nevoie de produse personalizate in functie de dimensiune, specificatii sau aplicatii industriale specifice, suntem pregatiti sa va oferim solutii adaptate.

04

Focus pe relatia cu clientii

Pentru noi, relatia cu clientii nostri este foarte importanta. Ne straduim sa fim un partener de incredere, care sa va sustina succesul afacerii. Ascultam cu atentie feedback-ul dvs., ne adaptam la schimbarile din piata si suntem dedicati sa va oferim cele mai bune solutii si servicii. Ne dorim sa stabilim relatii pe termen lung cu clientii nostri, bazate pe incredere si satisfactie reciproca.

CONTACTEAZA-NE


rolemetalice.ro

+40 744 768 117

Pasul 1

Trimite-ne un e-mail!

Scrieti un e-mail concis pentru a comunica direct cu reprezentantii rolemetalice.ro

Pasul 2

Contacteaza-ne telefonic!

Sunati pentru a comunica direct cu reprezentantii rolemetalice.ro


 • Gabriel Tumurug2
  O echipa promptă și deschisă spre colaborări!! Foarte rapizi și accesibili!! Recomand cu încredere! Mulțumim!!
  Gabriel Tumurug2
 • Cristi Diaconita
  O firma care respecta standarde înalte de seriozitate , profesionalism si promptitudine .
  Cristi Diaconita
 • Dumitrel Zah
  Recomandăm cu toată încrederea compania Force Plast pentru calitatea și promptitudinea în colaborarea cu noi! Printre cele mai serioase firme din domeniul cauciucului, benzilor transportatoare și plăcilor tehnice!Felicitări întregii echipe! Echipa Zaharescu Construcții!🥇
  Dumitrel Zah
 • Iftode Lucica
  Recomand, marfa este bună în raportul calitate-preț.😍
  Iftode Lucica
 • Robert Aioanei
  Produse de mentenanta industriala! Recomand cu mare drag! O firma la care voi apela cu toată încrederea!
  Robert Aioanei
 • ionut cosmin
  Recomand cu mare incredere! Răspunsuri profesioniste și o echipă foarte bine pregătită.
  ionut cosmin
 • Laur Versanu
  O firma care produce benzi transportoare, covoare tehnice de foarte buna calitate. Recomand!
  Laur Versanu
 • mariana taraboanta
  Oameni profesioniști, produse de foarte buna calitate, preturi corecte. Pe lângă calitatea produselor, trebuie menționată și utilitatea recomandărilor și a cunoștințelor în domeniu deținute de profesioniștii ce lucrează aici. Recomand cu încredere!
  mariana taraboanta
 • Monica Irimia
  La această firmă am găsit produsul pe care il căutam și de calitate. Totodată și punctualitate la livrare.
  Monica Irimia
 • Iulia P
  Compania are produse de calitate la preturi convenabile. Personalul este amabil, dispus sa ajute. Poti gasi in permanenta sprijin pentru rezolvarea problemelor.
  Iulia P
 • Nitu Doru
  O echipa profesionista în adevăratul sens al cuvântului! M-au sfătuit, îndrumat și ajutat sa iau cea mai buna decizie. Și nu în ultimul rand, produse cu adevărat calitative! Recomand cu încredere!
  Nitu Doru