Bun venit pe pagina de „Termeni si conditii de utilizare” a site-ului nostru rolemetalice.ro, dedicat companiei noastre, FORCEPLAST SRL. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea si utilizarea acestui site, sunteti de acord sa respectati si sa fiti obligat de acesti termeni si conditii.

Date companie

  • Nume firma: FORCEPLAST SRL
  • Cod Unic de Inregistrare: 42568520
  • Nr. Inmatriculare: J27/387/2020
  • EUID: ROONRC.J27/387/2020
  • CAEN: 4676
  • Adresa: Jud. Neamt, Ors. Targu Neamt, Bld. 22 Decembrie, Bl.M8, Sc.D, Et.1, Ap.37

1. Drepturi de proprietate intelectuala

Acest site si toate continuturile sale, inclusiv, dar fara a se limita la, texte, imagini, grafica, logo-uri, sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuala ale FORCEPLAST SRL. Nu aveti permisiunea de a utiliza, copia, reproduce sau distribui in niciun fel aceste materiale fara acordul nostru scris prealabil.

2. Utilizarea site-ului

Utilizarea acestui site este permisa numai in scopuri legale si in conformitate cu acesti termeni si conditii. Sunteti de acord sa nu utilizati site-ul intr-un mod care ar putea afecta negativ operatiunile noastre sau sa cauzeze daune altor utilizatori.

3. Informatii personale

Pentru a utiliza anumite caracteristici ale site-ului nostru, s-ar putea sa va fie solicitate anumite informatii personale. Va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate pentru a intelege cum colectam, utilizam si protejam informatiile dvs. personale.

4. Limitarea raspunderii

Acest site este furnizat „asa cum este”, fara nicio garantie sau reprezentare, fie explicita, fie implicita. Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice daune directe, indirecte, accidentale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii acestui site.

5. Legi aplicabile si jurisdictie

Acesti termeni si conditii sunt guverna ti si vor fi interpretati in conformitate cu legile in vigoare. Orice litigiu care rezulta din sau in legatura cu acesti termeni si conditii va fi supus jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania.

Va rugam sa retineti ca acesti termeni si conditii pot fi modificati in orice moment si fara notificare prealabila. Va recomandam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu eventualele actualizari. Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile noastre de utilizare, va invitam sa ne contactati folosind informatiile de contact disponibile pe site-ul nostru.

Va multumim pentru utilizarea site-ului nostru. Speram ca veti gasi produsele si serviciile noastre de inalta calitate si va dorim o experienta placuta pe rolemetalice.ro!