Bun venit pe pagina de „Reguli generale” a site-ului nostru rolemetalice.ro, dedicat companiei noastre, FORCEPLAST SRL. Suntem o companie specializata in productia si furnizarea de produse industriale din cauciuc, oferind o gama diversificata de covoare, garnituri, mansoane din cauciuc, benzi transportoare, role metalice si prese pentru vulcanizat.

Date companie

  • Nume firma: FORCEPLAST SRL
  • Cod Unic de Inregistrare: 42568520
  • Nr. Inmatriculare: J27/387/2020
  • EUID: ROONRC.J27/387/2020
  • CAEN: 4676
  • Adresa: Jud. Neamt, Ors. Targu Neamt, Bld. 22 Decembrie, Bl.M8, Sc.D, Et.1, Ap.37

La FORCEPLAST SRL, ne straduim sa oferim produse de inalta calitate si servicii excelente clientilor nostri. Pentru a asigura o experienta placuta pe site-ul nostru, va rugam sa respectati urmatoarele reguli generale:

1. Respectati drepturile de proprietate intelectuala

Toate drepturile de proprietate intelectuala, inclusiv drepturile de autor, marcile comerciale si drepturile de design, asociate produselor si continutului prezent pe site-ul nostru, apartin FORCEPLAST SRL. Este interzisa utilizarea, copierea, reproducerea sau distribuirea acestor materiale fara permisiunea noastra scrisa prealabila.

2. Pastrati confidentialitatea contului dumneavoastra

Sunteti responsabil de pastrarea confidentialitatii informatiilor de autentificare ale contului dumneavoastra de pe site-ul nostru. Asigurati-va ca nu divulgati aceste informatii catre terti si va recomandam sa utilizati o parola puternica pentru protejarea contului dumneavoastra.

3. Utilizati informatiile in mod responsabil

Informatiile prezentate pe site-ul nostru au scop informativ si nu constituie sfaturi profesionale sau comerciale. Nu ne asumam responsabilitatea pentru deciziile luate pe baza acestor informatii. Va recomandam sa consultati specialisti sau sa ne contactati direct pentru consiliere specifica referitoare la produsele si serviciile noastre.

4. Respectati regulile de utilizare a site-ului

Utilizarea site-ului nostru trebuie sa fie conforma cu legile si regulamentele aplicabile. Nu permiteti sau nu incercati sa accesati sau sa modificati in mod neautorizat sistemele noastre informatice sau sa compromiteti securitatea site-ului. Orice activitate neautorizata va fi raportata autoritatilor competente.

Va rugam sa retineti ca putem modifica aceste reguli generale in orice moment. Va recomandam sa verificati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu eventualele actualizari. Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la regulile noastre generale, va invitam sa ne contactati folosind informatiile de contact disponibile pe site-ul nostru.

Va multumim pentru intelegere si pentru utilizarea serviciilor noastre. Speram sa va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate!